Kratke informacije o nama

Megabit d.o.o. bavi se proizvodnjom i održavanjem ERP i CRM programa za mala i srednja poduzeća. Na tržištu se nalazimo od 2010 godine. Iza sebe imamo nekoliko proizvoda za koje vjerujemo da Vam mogu olakšati poslovanje te samim time pomoći da napredujete.

Loop je glavni proizvod tvrtke Megabit, napredni CRM sustav s fokusom na fleksibilnost. Prilagodljiv je za sve vrste turističkih djelatnosti te može primati podatke iz široke palete drugih programa koristeći naš web servis za uvoz podataka. Njegova najvažnija značajka je jednostavnost instalacije, postavljanje i početka rada koja omogučuje prebacivanje na program bez ikakvih zastoja u poslovanju.

Mink je već uhodani program za vođenje svih vrsta poduzeća i računovodstvenih servisa. Na tržištu se nalazi od 2010 godine te ga koristi nekoliko poduzeća. U sklopu programa Mink nudimo i program Kasa koji se koristi za ugostiteljstvo i trgovinu. Kasa je kao u Mink u potpunosti prilagođena za fiskalizaciju. Za saznati više molimo klknite na Mink ili Kasa.

 

Megabit d.o.o.
Sjedište: Hrvojeva 11, 21204 Dugopolje
OIB: 11987636635
MBS: 2687593
Trgovački sud: Split, Tt-10/2258-2
Djelatnost: 6201 Računalno programiranje

Izdvojeno

Mink

Mink je modularan program što znači da se može u potpunosti prilagoditi individualnim potrebama svak…

Kasa

Kasa je namijenjena za brzo i jednostavno izdavanje fiskalnih računa. Mogu je koristiti sve vrste dj…

O nama

Megabit d.o.o. bavi se proizvodnjom i održavanjem ERP i CRM programa za mala i srednja poduzeća. Na …